Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Warsztaty dla Kadry Managerskiej "BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI"
Silliker Polska Sp.z o.o. zaprasza do udziału w 7-mych dorocznych Warsztatach Kadry Managerskiej BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI w dniu 20 października 2010 roku w Hotelu Marriott w Warszawie

                                                  

     

 Silliker 2010

             
7-me doroczne Warsztaty Kadry Managerskiej

             BEZPIECZEŃSTWO I JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI

Zapraszamy do udziału w organizowanych w dniu 20 października 2010r, w Hotelu Marriott  Warsztatach Managerskich. 

Tegoroczny temat wiodący warsztatów:

POWRÓT DO PODSTAW WYZWANIEM PRZYSZŁOŚCI

„Czy jesteśmy w stanie stawić czoła „przyszłym” wymaganiom sektora żywnościowego stosując „obecne” techniki oraz sposoby myślenia?

Trzy bloki tematyczne:

Część I: Wokół mikrobiologii

Część II: Wokół nowych wyzwań

Część III: Czy jesteśmy gotowi na kryzys?

Szczegółowy program Warsztatów na stronie internetowej www.silliker.pl

W gronie prelegentów, oprócz krajowych specjalistów, będziemy mieli przyjemność gościć zagranicznych ekspertów o europejskiej renomie, jak również wysłuchać opinii praktyków.

Zapraszamy do udziału!


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Dodaj komentarz

Komentarze

Twój podpis:
Twój komentarz:
Wpisz kod z obrazka:
 

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij