Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Działania > Publikacje > Prawo żywnościowe i strategia bezpieczeństwa żywności

Seminaria i Konferencje
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
Prawo żywnościowe i strategia bezpieczeństwa żywności - 2002

Broszura zawiera zbiór stanowisk Polskiej Federacji Producentów Żywności w sprawach związanych z uporządkowaniem kwestii bezpieczeństwa żywności: ujednolicenia definicji, reformy systemu oficjalnej kontroli żywności, odpowiedzialności producenta za produkt, itd.

Tezy rozwinięte w opracowaniu są zawarte w stanowisku PFPŻ w sprawie prawa żywnościowego i strategii bezpieczeństwa żywności w Polsce.

    Członkowie PFPŻ ZP

    Dołącz do nas!
    Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
    Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
    Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
    zamknij