Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
01.07.2025:
NIK o gospodarce o obiegu zamkniętym: czas na poważne wnioski i konkretne działania
30.06.2025:
Walne Zebranie Członków PFPŻ ZP i uroczyste "Garden Party" z okazji Prezydencji RP w Radzie UE
27.06.2025:
Międzynarodowe porozumienie na rzecz zdrowia ludzi i ochrony środowiska - przy ONZ powstał panel naukowo - polityczny ds. chemikaliów, odpadów i zanieczyszczeń (ISPCWP)
27.06.2025:
Główny Inspektorat Sanitarny powołuje pierwszy w Polsce Zespół Nauk Behawioralnych w Zdrowiu Publicznym
25.06.2025:
Nowe ramy pomocy państwa wspierające realizację Paktu dla czystego przemysłu
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Działania
>
Publikacje
>
Prawo żywnościowe - 2001
Seminaria i Konferencje
TAK dla Recyklingu! NIE dla Podatku ROP
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Raport 2001: Stan polskiego prawa żywnościowego (wykaz przepisów z komentarzem)
Zestawienie aktualnie funkcjonujących przepisów polskiego prawa żywnościowego z jednoczesną oceną ich przydatności i praktycznej efektywności stosowania.
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2025 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie