HOME
PODSTAWOWE INFORMACJE
BEZPIECZEŃSTWO KONSUMENTA
PRZEPISY
FAKTY I MITY
AROMATY
SUBSTANCJE SŁODZĄCE
START
AROMATY
PRZEKAZYWANIE DANYCH I MONITOROWANIE SPOŻYCIA
AROMATY
ZAKRES I DEFINICJE
OPIS HANDLOWY ŚRODKÓW AROMATYZUJĄCYCH
OZNAKOWANIE ŚRODKÓW AROMATYZUJĄCYCH W WYKAZIE SKŁADNIKÓW AROMATYZOWANEJ ŻYWNOŚCI I NAPOJÓW
SUBSTANCJE NIEPOŻĄDANE WYMIENIONE W ANEKSIE III. ARTYKUŁ 6
PRZEKAZYWANIE DANYCH I MONITOROWANIE SPOŻYCIA
KONTROLA
RAMY CZASOWE OBOWIĄZYWANIA ROZPORZĄDZENIA
PRZEWODNIK EUROPEJSKIEJ ORGANIZACJI CIAA
PRZEKAZYWANIE DANYCH I MONITOROWANIE SPOŻYCIA
Informacje, które mają przekazywać podmioty gospodarcze sektora spożywczego: Art. 19
Monitorowanie spożycia i sprawozdania państw członkowskich: Art. 20
2005 - 2024 © PFPZ, Wszystkie prawa zastrzeżone
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie