Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Działania > Publikacje > Polski Przemysł Żywnościowy 2000

Seminaria i Konferencje
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
Polski przemysł żywnościowy - raport 2000
Ocena ekonomicznych i finansowych warunków funkcjonowania polskiego przemysłu spożywczego. Poza syntetycznym zestawieniem czynników kształtujących koniunkturę opracowanie zawiera analizę: otoczenia makroekonomicznego i rynkowego przemysłu spożywczego, ocenę wyników produkcyjnych i ekonomiczno-finansowych przemyslu spożywczego, charakterystykę przemian strukturalnych przemysłu spożywczego i oczekiwane tendencje w latach następnych. Zdaniem autorów raportu "Większość trwających i spodziewanych przemian strukturalnych przemysłu spożywczego jest przede wszystkim reakcją na zbliżającą się integrację z Unią Europejską i ma na celu ograniczenie zagrożeń, jakie ona stwarza oraz zwiększenie szans z tym związanych".

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij