Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > AKTUALNOŚCI

AKTUALNOŚCI
Pierwsza konferencja Polskiej Platformy Technologii Żywności
W dniach 28-29 listopada br. w Worlinach koło Ostródy odbędzie się pierwsza konferencja Polskiej Platformy technologii Żywności

Konferencja ta ma na celu zintegrowanie kluczowych partnerów gospodarczych i naukowo-badawczych zainteresowanych technologiami w zakresie produkcji zywności wysokiej jakości orz omówienie i opracowanie wizji rozwoju sektora.
Celem wiodącym tworzenia Platfrom Technologicznych jest zjednoczenie ich uczestników wokół wspólnej wizji rozwoju konkretnych technologii, a w konsekwencji opracowanie i realizacja Strategicznego Programu Badań, który pozwoli na osiągnięcie celów strategicznych poszczególnych sektorów poprzez ukierunkowanie badań tak, aby osiągane wyniki mogły być wykorzystane w praktyce i podnosiły efektywność i konkurencyjność sektorów.
Konferencja organizowana jest przez Branżowy Punkt Kontaktowy przy Polskiej Platformie Technologicznej Żywność.

Udział w konferencji jest bezpłatny. Uczestnicy pokrywają jedynie koszty dojazdu oraz noclegu.

W związku z ograniczoną liczbą miejsc o udziale w konferencji decyduje kolejność zgłoszeń, które należy przesłać do 15 listopada drogą e-mailową na adres: Katarzyna.Caplap@uwm.edu.pl lub faksem - (089) 524 04 94

Do pobrania:
 - program konferencji
 - formularz zgłoszeniowy


Dodaj do:   Dodaj kanał RSSRSS   Dodaj do facebook.comFacebook

pełna lista aktualności

 

Komentarze

Dodaj komentarz


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij