Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Stanowiska > Bezpieczeństwo żywności

2009
2008
2007
2006
2005
Bezpieczeństwo żywności

Szczegółowe stanowiska PFPŻ dostępne są tylko i wyłącznie dla członków Federacji.

2006-11-24Stanowisko PFPZ w sprawie dokumentu dyskusyjnego DG SANCO dotyczącego przeglądu dopuszczalnych poziomów Ochratoksyny A w żywności.
2005-03-07Stanowisko Stowarzyszenia „Polska Federacja Producentów Żywności” w sprawie akryloamidu
2005-01-01Stanowisko PFPŻ w sprawie regulacji prawa żywnościowego i bezpieczeństwa żywności

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij