Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Konferencje > 2018 > Konferencja PFPŻ ZP.:Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych, 01.03.2018 r.

Konferencja PFPŻ ZP.:Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych, 01.03.2018 r.

przcisk_program
formularz
przycisk_informacje

produkcja-1
produkcja-2
 


Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij