Nowe źródła, systemy i nowoczesne technologie produkcji żywności – Magdalena Kowalska – Główny Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych (1/2024)
Pasze. Aspekty prawne związane z GMO - Piotr Włodawiec, Anna Pakulska – Makuliński Moczydłowski Rostafiński Włodawiec Kancelaria Radców Prawnych Prokurent Spółka Partnerska (4/2022)
Stosowanie w żywności produktów z konopi siewnych - Michał Tracz, Marcelina Izydorczyk – KRK Kieszkowska Rutkowska Kolasiński (3/2022)
Owady jako żywność. Nowe szanse i wyzwania - dr hab. Paweł Wojciechowski – Uniwersytet Warszawski(1/2022)
Nowelizacja rozporządzenia dotyczącego nowej żywności i innych składników żywności - Aleksandra Wesołowska - Coca-Cola Services (4/2018)
Nowe wytyczne EFSA dla
przedsiębiorców dotyczące nowej żywności i żywności tradycyjnej
pochodzącej z państw trzecich - Iwona Wiśniewska -
Główny Inspektorat Sanitarny (2/2017)
Nowe
regulacje prawne GMO - Magdalena
Osińska - Polska Organizacja Handlu i Dystrybucji (2/2013)
Znakowanie artykułów spożywczych zawierających
składniki genetycznie zmodyfikowane - Krzysztof
Skierkowski - Mondelēz International (2/2013)