kontakt
wyszukaj
logowanie
Strona główna
Baza Aktów Prawnych
e-Food-Lex
Spis opublikowanych artykułów
Przewodniki i wytyczne
Dodatki do Żywności
Zanieczyszczenia
Info Centrum
Zaprenumeruj Food-Lex
Reklama
Kontakt
Mapa serwisu
28 czerwiec 2024
Jubileusz 20-lecia Polskiej Gospodarki Żyw...
28 czerwiec 2024
Zapraszamy do lektury najnowszego wydania...
18 czerwiec 2024
EFSA: Plan działania dot. opartego na dowo...
Prawo żywnościowe
25 kwiecień 2024
GLOBALG.A.P: Zrozumienie systemu i zmian tej certyfikacji...
09 kwiecień 2024
Nowoczesne technologie: Poznaj nowe źródła i systemy prod...
05 kwiecień 2024
Dyrektywy śniadaniowe. Projektowane zmiany w zakresie ety...
Prawo ogólnogospodarcze
22 kwiecień 2024
Reklama alkoholu: Czy reklama napojów alkoholowych w medi...
08 marzec 2024
Zwiększenie ochrony konsumentów w cyfrowym świecie wynika...
11 październik 2023
Cyberprzestępczość w sektorze żywnościowym
Środowisko
25 kwiecień 2024
Obowiązki w bazie BDO: Poznaj najnowsze obowiązki branży...
23 kwiecień 2024
Opakowania wielokrotnego użytku: Zbadaj, jak opakowania w...
01 marzec 2024
Biogaz szansą na zrównoważony rozwój przemysłu rolno-spożywczego
Nowe przepisy
14 sierpień 2023
Stan prawny bisfenolu A oraz aktualne prace, w tym nowa o...
08 grudzień 2022
Limity substancji perfluoroalkilowych w niektórych środka...
05 grudzień 2022
Ekstrakty zielonej herbaty - opublikowane rozporządzenie KE
Najnowsze wydania kwartalnika
Zostań Prenumeratorem
Dołącz