VIII edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności

W dniu 18 listopada 2021 w hotelu Arche w Warszawie odbędzie się VIII edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności organizowana pod hasłem "Future of Food" (https://foodcongress.org/). "Food-Lex" został głównym partnerem medialnym wydarzenia.


Celem Kongresu jest przedstawienie oczekiwań firm w zakresie rozwoju biznesu w sesjach m.in. : certyfikacja, wyzwania związane z mikrobiologią, możliwości realizowania strategii ”Od pola do stołu”, nowoczesne technologie oraz handel krajowy i międzynarodowy.


Tego samego dnia, w tym samym miejscu odbędą się równolegle: III edycja Kongresu Logistycznego (https://conferencecscmp.org/) i I edycja Kongresu Produkcji Podstawowej (https://primaryproductioncongress.org/) . W ramach jednego biletu uczestnik będzie mógł korzystać z wykładów oraz paneli dyskusyjnych wszystkich trzech kongresów.


Zaplanowana formuła wydarzenia – hybrydowa. Organizator zastrzega sobie zmianę formuły wydarzenia na on-line w przypadku ewentualnych obostrzeń epidemiologicznych. 


foodcongres