Innowacyjność
-
Żywność funkcjonalna. żywność prozdrowotna. Definicja, aspekty prawne i wytyczne dla firm - Izabela Tańska – IGI FOOD LAW Sp. z o.o. (3/2022)
- Dotacje na opracowanie innowacyjnych rozwiązań w obszarze zdrowego żywienia oraz zrównoważonego rozwoju. Krótki przewodnik kto, kiedy i na jakich warunkach może uzyskać wsparcie w ramach rządowego programu NUTRITECH - Aleksandra Pabiańska, Łukasz Karpiesiuk – SSW Pragmatic Solutions Spaczyński, Szczepaniak, Okoń sp. k. (3/2022)
Ulgi podatkowe na działalność badawczo-rozwojową - Maciej Żukowski - SSW Spaczyński, Szczepaniak i Wspólnicy sp.k. (1/2021)
- Komu prawa do innowacji? Wynalazczość i twórczość personelu - Marek Oleksyn, Karina Zielińska - kancelaria CMS w Warszawie (2/2019)
- Apetyt na innowacje w przemyśle spożywczym - Joanna Wilk - Siemens Sp. z o.o., Hubertus Breuer (3/2017)
- Wsparcie dla innowacji w przemyśle
rolno - spożywczym - Krzysztof Paczkowski - prawnik Tomasik Jaworski sp.p. (2/2017)
- Nanotechnologia w żywności - Barbara
Jaworska-Łuczak (4/2016)
- Innowacyjne opakowania. Rewolucyjna puszka PET - Łukasz Kręski - INVENTO Sp. z o.o. (3/2016)
- Wielkie pieniądze ukryte w
procesie produkcyjnym! Zdobądź je dzięki innowacyjnym rozwiązaniom! - Piotr Latowski - BÜCHI
Labortechnik AG (3/2016)