Konferencja "Produkcja żywości - kwestie istotne dla przedsiębiorców" 28.07.2022 r.

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex” zapraszają bezpłatnie firmy członkowskie do udziału w konferencji on-line pt.:Produkcja żywności – kwestie istotne dla przedsiębiorców”, która odbędzie się w dniu 28 lipca 2022 r. w godz. 10:00-14:15 na platformie ZOOM.

Informacja na temat konferencji kliknij tutaj

Formularz rejestracyjny kliknij tutaj

Program:

  • Produkty zbożowe pełnoziarniste - wymagania prawne, przykłady oznakowania i znaczenie żywieniowe
  • Barwniki w żywności w świetle obowiązujących przepisów
  • Wprowadzanie w błąd a zafałszowanie żywności na gruncie obowiązujących przepisów oraz    orzecznictwa
  • Kontrola opakowań żywności – obowiązki przedsiębiorców w zakresie dysponowania dokumentami potwierdzającymi zgodność z przepisami UE

 

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym

łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych z działów jakości i rozwoju, produkcji, badań i rozwoju, technologów oraz działów prawnych.

Link do uczestnictwa w konferencji poprzez aplikację Zoom zostanie przesłany w dniu poprzedzającym wydarzenie.


produkcja_zywnosci_2022-1