AKTUALNOŚCI:
Kim jesteśmy Działania Kontakt  
START SPRAWY WEWNĘTRZNE: GALERIA BRUKSELA
HACCP
GDA_producenci
SEMINARIUM
Dodatki
ciaa

Wieczór PFPŻ w Parlamencie Europejskim - galeria zdjęć

Bruksela, 30 grudnia 2005


Poseł Czesław Siekierski, patron imprezy

 

Małgorzata Skonieczna - prezes PFPŻ oraz członkowie Zarządu - Małgorzata Faraś (przewodnicząca Komisji ds. Żywienia) i Marek Przeździak (przewodniczący Komisji ds. Handlu) oraz Franciszek Cierach (przewodniczący Komisji PFPŻ ds. Legislacji i Bezpieczeństwa Żywności)

 

Wystąpienie posła Czesława Siekierskiego

 

Wystąpienie Małgorzaty Skoniecznej, prezes PFPŻ

 

Goście PFPŻ (na pierwszym planie od lewej): Władysław Piskorz (mininster pełnomocny ds. rolnictwa w Przedstawicielskie RP przy UE) i posłowie Lidia Geringer de Oedenberg, Jerzy Buzek, Wiesław Kuc oraz Jarosław Kutelski (członek Zarządu PFPŻ) i poseł Jan Masiel


Jerzy Buzek oraz przedstawiciele PFPŻ, Małgorzata Skonieczna, prezes Zarządu oraz Andrzej Gantner, dyrektor generalny, Małgorzata Faraś (członek Zarządu PFPŻ, przewodnicząca Komisji ds. Zywienia) i Franciszek Cierach (przewodniczący Komisji PFPŻ ds. Legislacji i Bezpieczeństwa Żywności)


Jacek Czarnecki (dyrektor ds. projektów merytorycznych PFPŻ), Agnieszka Wąsak (członek Zarządu PFPŻ), poseł Czesław Siekierski, Andrzej Gantner (dyrektor generalny PFPŻ), Przemysław Pohrybieniuk (członek Zarządu PFPŻ), Jolanta Samosiuk (członek Zarządu PFPŻ), Jarosław Kutelski (członek Zarządu PFPŻ), poseł Jerzy Buzek, Małgorzata Skonieczna (prezes Zarządu PFPŻ), Małgorzata Faraś (członek Zarządu PFPŻ, przewodnicząca Komisji ds. Żywienia), Franciszek Cierach (przewodniczący Komisji PFPŻ ds. Legislacji), Marek Przeździak (członek Zarządu PFPŻ, przewodniczący Komisji ds. Handlu)

 

Członkowie Zarządu PFPŻ: prezes Małgorzata Skonieczna, Jarosław Kutelski i Marek Przeździak w rozmiwie z posłem Januszem Wojciechowskim


Polska żywność była ozdobą tego wspaniałego wieczoru !

AKTUALNOŚCI
30.03.2020
Pobierz bezpłatny egzemplarz

Food-Lex

więcej
25.09.2024
Spis opublikowanych artykułów

Food-Lex

więcej
20.11.2024
Webinar na temat "GAZ SNG i Biometan – sprawdzony krok w kierunku dekarbonizacji producentów żywności" organizowany przez I-Maximum sp. z o.o.

Webinar jest okazją do zapoznania się z nowoczesnymi rozwiązaniami w obszarze alternatywnych źródeł energii, które wspierają procesy dekarbonizacji w branży spożywczej.

więcej
BIULETYN
Dołącz do nas_new


CMS by - WEB interface
Poleć stronę Drukuj Mapa Serwisu Na górę
CZŁONKOWIE:
2005 - 2024 © PFPZ, Wszystkie prawa zastrzeżone
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij