Legislacja
Food-Lex
Dodatki do żywności
i aromaty
Zanieczyszczenia
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
Trzymaj Formę !
16.04.2024:
Apel do Premiera Donalda Tuska o pilne wdrożenie niezbędnych zmian w przepisach regulujących system kaucyjny na opakowania po napojach, których obecny kształt jest szkodliwy dla polskiego rolnictwa, przetwórstwa, konsumentów i środowiska
16.04.2024:
Poznaj aktualne przepisy z "Akademią Food-Lex" - Twoim przewodnikiem po prawie żywnościowym i ESG!
16.04.2024:
Wyniki klasyfikacji tusz wieprzowych w systemie EUROP (I, II, III i IV kwartał 2023 r.)
12.04.2024:
Wyniki kontroli jakości handlowej miodów
11.04.2024:
Wędzone jabłko sechlońskie z oznaczeniem ChOG
Kim jesteśmy
Działania
Kontakt
Jesteś tutaj:
strona główna
>
Baza prawa żywnościowego Food-Lex
Baza prawa żywnościowego Food-Lex
Logowanie:
Login
Hasło
Dostęp do bazy wyłącznie dla członków PFPŻ ZP oraz prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex
”
Członkowie PFPŻ ZP
Dołącz do nas!
2005 - 2024 © PFPZ ZP; Wszystkie prawa zastrzeżone
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
ul. Cybernetyki 19B, 02-677 Warszawa
Kontakt:
Telefon: +48 22 830 70 55
Fax: +48 22 830 70 56
Email: biuro@pfpz.pl
Zaprenumeruj biuletyn PFPŻ ZP
dalej
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w
Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie