Legislacja
Food-Lex
 
Dodatki do żywności
i aromaty
 
Zanieczyszczenia
 
RWS - Referencyjne Wartości Spożycia
 
Trzymaj Formę !

   

 pl   en             
 
Jesteś tutaj: strona główna > Działania > Seminaria i Konferencje > Archiwum: > Konferencja prasowa - Raport 2002

Seminaria i Konferencje
Archiwum:
Aktualności
Współpraca krajowa
Współpraca międzynarodowa
Publikacje
7 stycznia 2003, Konferencja prasowa z okazji publikacji Raportu 2002: "Polski Przemysł Żywnościowy"
Polska Federacja Producentów Żywności już po raz trzeci opublikowała raport ekonomiczny „Polski Przemysł Żywnościowy” przygotowany przez zespól naukowy pod kierunkiem prof. Romana Urbana z Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej.

Z tej okazji w warszawskiej kawiarni A. Blikle odbyła się konferencja z udziałem ok. 30 dziennikarzy. Prezentacji raportu dokonał prof. R. urban, a następnie odbyła się sesja pytań i odpowiedzi.

Konferencja zaowocowała licznymi artykułami, m.in. w Rzeczypospolitej, Gazecie Wyborczej, Pulsie Biznesu, Polityce, Wprost oraz czasopismach branżowych.

Członkowie PFPŻ ZP

Dołącz do nas!
Serwis PFPŻ wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij